in

Kreće ‘Geordie Shore’ na MTV!


Najgledanija MTV-jeva serija svih vremena Jersey Shore se završila. Posle šest sezona pumpanja pesnicom na vrelim plažama New Jersey-a, osam ukućana je napustilo vilu u kojoj su provodili uzbudljive dane.

Međutim, Jersey Shore fenomen je zahvatio i druge zemlje. Groznica ludih zabava, izležavanja u solarijumu, zajedničkih večera i dimaničnog zajedničkog života u velikoj vili se preselila u Veliku Britaniju i glamurozni grad Newcastle odakle dolazi nova MTV hit serija Geordie Shore, koju premijerno možete da počnete da pratite od nedelje, 20. januara od 21:30 i reprizno sredom u istom terminu i četvrtkom od 21:00.

Osam cimera će provesti šest nedelja u prelepoj, luksuznoj kući sa odvojenim ljubavnim gnezdašcima za „specijalne goste“ i đakuzijem, a MTV-jeve kamere će ih pratiti dok tokom dana rade u marketinškoj agenciji i kad uveče krenu u akciju i lud provod na neko od najelitnijih mesta na Diamond Stripu.

O momcima iz ove emisije već smo pisali pre nekoliko nedelja, kada smo vam predstavili njihovu Novogodišnju čestitkuna kojoj su pozirali goli.

Hoćete li gledati ove lude Britance?

P.Ž./Tračara