Jessie J ima novu pesmu ‘It’s my party’

Jessie J peva o tome kako se ona provodi

Britanska pevačica Jessie J ima novu pesmu kojom najavljuje njen drugi album, koji izlazi u septembru. It’s my party je naziv njenog novog singla, koji su fanovi primili s oduševljenjem.

Jessie J je nakon sjajne pesme Wild, objavila novu pesmu pod imenom It’s my party, koja najavljuje njen drugi album. Pevačica je izjavila da se nada da će spot za ovu pesmu uskoro ugledati svetlost dana. 25-godišnja devojka raskošnog glasa rekla je da spot neće biti poput spotova kao što ima Miley Cyrus, ali da će svakako biti zabavan: ”Mislim da nisam dovoljno kul da to iznesem. Ako neko dođe na moju žurku ne dolazi baš tako. Ali svakako je zabavno i postane ludo, samo što se ne ljubimo sa lutkama.”.

Jessie više nije sudija u muzičkom šouu The Voice i rekla je da bi jako volela kada bi je zamenio neko ko zaista zna da peva. ”Volela bih da to bude neko odgovoran, ko zna da peva. Publika ne vidi koliko se ustvari tu truda ulaže. Stvarno ste trener i sudija. Morate da pevate 12 sati. Volela bih da na mom mestu bude Adele, Emelie Sandé ili Annie Lennox”, rekla je pevačica.

Poslušajte novu pesmu It’s my party i recite nam kako vam se dopada.


D.J./ Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top