in

Jessie J neće ismevati takmičare u “UK Voiceu”

Nije samo slučaj da se u Srbiji javnost smeje manje talentovanim pojedincima koji se prijavljuju za brojne muzičke talenat šouove. Ipak domaći i strani muzički šouovi razlikuju se po jednoj stvari – strogoći članova žirija.

I dok su neki muzičari slavu stekli upravo oštrim komentarima u šouovima, pevačica Jessie J (Džesi Džej) ne želi da je pamte kao lošeg sudiju. Ona je nedavno prihvatila ponudu da bude sudija u britanskoj verziji šoua The Voice koja će se zvati The Voice UK .

“Previše je pritisaka na žiri. Kada si u poziciji da doneseš odluku, možda nećeš doneti odluku sa kojom bi se svako na svetu složio; ali stvar je u tome da, jednom kada o nečemu sudiš, postoji pritisak na tebe da budeš savršena i da ne smeš da napraviš grešku”, rekla je Jessie u intervjuu za časopis More. Pevačica je otkrila i svoj stvar prema odnosu medija ka takmičarima iz ovih emisija.

“Zato što je, na primer, X Factor toliko popularan, mediji izgleda misle da im je dozvoljeno da preturaju i objavljuju i namanje sitnice iz vaših života. I zaista mi se ne sviđa to kako su neki od takmičara ismevani u TV emisijama. To je pogrešno. Što se mene tiče, to je pre svega emisija o talentima, a ne neka reality komedija. Na žalost, najčešće imam utisak da gledam neku vrstu bizarne komedije. Kritikovati na pravi način mlade i talentovane ljude je mnogo teže nego što vam se čini”, kaže Jessie.

Written by Faris Yuma

4 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

U prodaji album i odeća s potpisom Amy Winehouse

Katarina promenila imidž!