Search
Close this search box.

Jeste li za Flert?

Predstavnica Imleka sa poznatim promoterima novih kafa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

 

Predstavnica Imleka sa poznatim promoterima novih kafa

Vreo beogradski asfalt je doveden do usijanja kada su Obilićevim vencem i ulicom Strahinjića Bana prošetali manekeni Vladimir Vuksanović i Nikola Šoć, glumac Viktor Savić i manekenka Aleksandra Dobrić, deleći kafe Flert Macchiato i Flert Cappuccino kompanije Imlek.

U ovoj neobičnoj šetnji,oni su gotovo na svakom koraku slučajnim prolaznicima i gostima popularnih kafića, uz zavodljiv osmeh i nekoliko lepih reči poklanjali Imlekove osvežavajuće hladne kafe za poneti.

Kompanija Imlek potrudila se da za svoje potrošače napravi savršen spoj vrhunskog mleka i kafe, koji će ih osvežiti u svakoj prilici i na svakom mestu. Za sve koji su stalno u pokretu i uvek žele da imaju svoju omiljenu kafu pri ruci, Flert Macchiato je tu da snažnim ukusom kafe razbudi sva čula, dok je Flert Cappuccino idealan izbor za uživanje u neodoljivoj kremastoj kombinaciji prave kafe i najkvalitetnijeg mleka.

Flert Macchiato i Flert Cappuccino pružaju jedinstven ugođaj u svakoj prilici, pa ne čudi što su prolaznici sa oduševljenjem prihvatili proizvode, slikali se i zbijal išale sa Aleksandrom, Viktorom, Vladom i Nikolom. Svojim kremastim i snažnim ukusom kafe Flert je razbudio sva čula prisutnima, pa je zahvaljujući tome, dobrom društvu i muzici atmosfera bila fenomenalna.

Pogledajte i fotke.

POSLEDNJE VESTI