Search
Close this search box.

Poznati se zabavljali na žurki Jameson irskog viskija

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Interesantnom žurkom održanom u subotu u Beogradu, Jameson irski viski obeležio je Dan svetog Patrika sa više od 500 svojih fanova, odabranih zvanica i niz interesantnih sadržaja u kojima su uživali svi gosti „Unlock your green“ zabave.

Prethodnih dana Beogradom se pronela vest o organizovanju velike žurke na Dan svetog Patrika,  „Unlock your green“ žurke, o kojoj se nije znalo mnogo, osim da se očekuje pravi irski duh dobre zabave – tako je i bilo. Jameson irski viski obradovao je veliki broj svojih fanova jedinstvenom žurkom na koju su bili pozvani samo najverniji od njih, svi oni koji razumeju i dele filozofiju dobrog provoda na Jameson način.

Specijalno osmišljen tattoo studio, berbernica, soba za igrice, samo su deo sadržaja u kojima su uživali gosti Jameson žurke koji su došli da oslobode ono zeleno u sebi. Inspirisan Danom svetog Patrika, kroz simboliku zelene boje Jameson oživljava pravi irski duh – biti spontan umesto praviti planove, živeti punim plućima, stvarati doživljaje koji se zauvek pamte. Upravo zato, Jameson je odlučio da okupi svoje najvernije fanove u vidu ovog jednovečernjeg festivala koji slavi život otvorenog duha, pun slobode, spremnost za nove priče i uzbudljiva iskustva, a sve uz jedinstveno pitak ukus ovog trostruko destilovanog, najprodavanijeg irskog viskija na svetu.

Poznata tattoo umetnica je svim zainteresovanim gostima poklonila originalne tetovaže, dok je fotografkinja Ivana Džamić svojim objektivom beležila najinteresantnije momente večeri. Na žurku su, među prvima, stigli poznati glumci Bojana Ordinačev, Gordan Kičić, Viktor Savić i Boki Perić, veliki poštovaoci i ljubitelji Jameson irskog viskija.

„Jameson je poznat po tome što uvek donosi nešto potpuno drugačije, to nije samo odličan viski, već čitav spektar doživljaja i jedinstvenih trenutaka za koje je, pored svog izuzetnog kvaliteta, takođe postao sinonim. Saradnja na projektu Film za 60 sekundi godinama unazad je bila nešto stvarno posebno, kao i ova žurka koja u potpunosti prenosi irski duh i savremen karakter Jameson viskija“ rekao je Gordan Kičić, naš poznati glumac.

POSLEDNJE VESTI