Search
Close this search box.

Lidl povećava plate zaposlenima i to za 10 posto!

Lidl Srbija povećava plate zaposlenima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lidl Srbija povećava plate zaposlenima

Savremeni trgovinski lanac Lidl Srbija najavljuje da će od nove poslovne godine, koja u Lidlu počinje 1. marta, povećati zarade zaposlenih na svim nivoima. Za zaposlene na poziciji prodavac u 57 Lidl prodavnica širom Srbije, ovo znači povećanje plate od oko 10%.

Od dolaska Lidla u Srbiju, zaposleni ove kompanije imaju konkurentne uslove rada, a pomenuta povećanja dolaze nezavisno od nedavne promene minimalne zarade u Srbiji.

Uz to, Lidl Srbija je kao trgovinski lanac, specifičan po tome što zaposlenima na operativnim pozicijama u Prodaji i Logistici prilikom zaposlenja ugovorom unapred garantuje godišnja povećanja zarade do navršene četiri godine na datoj poziciji.

Lidl Srbija svojim zaposlenim osigurava i dodatne benefite, kao što su privatno zdravstveno osiguranje sa uključenim sistematskim pregledom i prigodna davanja povodom važnih datuma (pokloni za decu školskog uzrasta, pokloni deci za Novu godinu, poklon kartice za kupovinu u Lidlu povodom novogodišnjih praznika i sl). Benefiti i svi ostali uslovi koje kompanija Lidl Srbija obezbeđuje svojim zaposlenima svrstavaju je među najpoželjnije poslodavce u Srbiji.

Podsećamo da je nedavno ova kompanija drugi put zaredom dobila evropski prepoznati sertifikat Top Employers Instituta (Naj poslodavac), koji stavlja u fokus odnos kompanije prema zaposlenima i izdvaja one koje su u toj oblasti postigle najviše standarde.

POSLEDNJE VESTI