Svetski poznati milioner Ðanluka Vaki primio drugu dozu vakcine u Srbiji

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ðanluka Vaki, svetski poznati milioner iz Italije, primio je danas drugu dozu vakcine na Beogradskom sajmu i tom prilikom zahvalio na mogućnosti da u Beogradu primi vakcinu jer se, kaže, u Srbiji oseća kao kod kuće. Vaki je zahvalio na srdačnom dočeku i gostoprimstvu.

„Mnogo sam srećan i zahvalan što smo u Beogradu primili vakcinu. Ovde se osećam kao kod kuće još otkada sam prvi put bio i ne mogu da dočekam da dođem ponovo da održim koncert kada se pandemija završi i da uživam u lepoti ovog grada i gostoprimstvu naroda koji ovde živi“, rekao je Vaki.

Na pitanje novinara zašto su se on i njegova izabranica odlučili za Fajzerovu vakcinu, Vaki kaže da veruje da su sve vakcine bezbedne i efikasne, ali da se za Fajzer odlučio kako ne bi dugo čekao na drugu dozu.

„Hteli smo što pre da se vakcinišemo, jer moja majka, čije je zdravlje posle dva raka narušeno, živi sa nama, takođe, ćerka nam je skoro imala operaciju“, objašnjava italijanski influenser.

Dodaje da im je Beograd bio prvi izbor za vakcinaciju jer u Italiji nije postojala mogucnost da se vakciniše onda kada je želeo.

„Beograd smo izabrali jer je blizu i jer sam znao da ću se osetiti kao kod kuće pa nam je to bio prvi izbor“, poručuje Vaki.

On je apelovao na sve da se odazovu pozivu na imunizaciju jer je to jedini put ka povratku u normalan život.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić istakao je značaj Vakijeve vakcinacije u Beogradu, jer to predstavlja promociju glavnog grada koji živi od turizma.

„Njegova velika popularnost je za nas veoma dobra, jer verujem da će mnogi ljudi kada vide da je on došao da se vakciniše ovde, odlučiti da dođu i oni. Mi posle korone očekujemo da imamo veći broj turista nego ranije jer naš grad živi od turizma. Nastavićemo na isti način da pozivamo i druge poznate ličnosti u naš grad“, poručio je Vesić.

Vesić je najavio ponovni dolazak italijanskog milionera u Beograd i to kako bi održao koncert na Kalemegdanu, a Ðanluka Vaki, koji je i Ð već je 2018. godine upravo u prestonici puštao muziku.

„Mi smo se dogovorili da čim epidemiološke mere to budu dozvolile, organizujemo veći koncert na kome će on biti di džej. Koncert će biti potpuno besplatan za Beograđane, i tim putem želimo da im se zahvalimo što su najbolji u Srbiji, što su hrabri i što su se vakcinisali pa se polako vraćamo normalnom životu“, zaključio je Vesić.

Vakijevoj revakcinaciji na Sajmu, pored Vesića, prisustvovali su privrednik Andrej Kesić, te direktor vakcinalnog punkta Zoran Bekić.

POSLEDNJE VESTI