ЧARNA oduševila „Žene od uticaja“

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Na prestižnom regionalnom događaju „Žene od uticaja“ koji je i ove godine održan u Lazure hotelu u Herceg Novom, predstavljen je srpski brend potpuno prirodne kozmetike ЧARNA.

Mnogobrojne dame iz privatnog i javnog sektora, kao i ugledne žene iz oblasti kulture, umetnosti i diplomatije, poznate po svojim profesionalnim uspesima ali i sofisticiranom ukusu, imale su priliku da se upoznaju sa ЧARNA kozmetikom i odmah isprobaju kreme i serum, ne krijući zadovoljstvo zbog trenutnog osećaja blistavosti već nakon prvog nanošenja.

Nežne teksture izrađene od dragocenih sastojaka matičnjaka i lekovitog bilja, iz nedara netaknute prirode Radan planine, laganih mirisnih nota, upakovane u ekskluzivnu staklenu ambalažu, mamile su pažnju dama koje su birale kreme kako za sebe, tako i za svoje muškarce, jer se u ponudi ЧARNA brenda od skoro nalazi i višenamenska krema za jači pol. Priroda pretočena u bočicu ЧARNA kozmetike, definitivno je osvojila srca svih prisutnih učesnika.

Konferenciju su u panel diskusiji, među glavnim govornicima, otvorile i direktorka Privredne komore Srbije Branislava Simanić i predsednica Privredne komore Crne Gore Nina Drakić, koje su nakon svog obraćanja posetile izložbeni prostor brenda ЧARNA i iskazale veliko oduševljenje isprobavajući ЧARNA kreme.

Branislava Simanic, dr Nina Drakic i Nevena Matijasevic
Branislava Simanic, dr Nina Drakic i Nevena Matijasevic

Direktorka Privredne komore Srbije Branislava Simanić je punog srca pružila podršku prezentaciji kozmetike ЧARNA, posebno zbog toga što iza brenda stoji priča o ženskom preduzetništvu, koju gospođa Branislava i sama promoviše kroz aktivnosti PKS.

Naime, idejni tvorac linije kozmetičkih proizvoda ЧARNA je mlada preduzetnica, Nevena Matijašević, koje je pokrenula biznis na porodičnom imanju u Srbiji i svojim brendom potvrdila da se uz dobru ideju, inovativan pristup, izvesna ulaganja i upornost, može napraviti srpski brend dostojan kako domaćeg, tako i inostranog tržišta.

Martina Vrbos

Ovaj koncept potpuno prirodne kozmetike brenda ЧARNA, svesrdno su podržale i ostale govornice konferencije „Žene od uticaja“, među kojima su bile predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović, ambasadorka Velike Britanije Nj.E. Karen Maddocks, ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurovic, izvršna direktorka Philip Morris Montenegro Svetlana Vuksanović, članica Upravnog odbora Hipotekarne banke u Podgorici Jelena Vuletić, preduzetnica i izvršna direktorka „Grupacija 65“ Jelena Šćepanović, pevačica Martina Vrbos, ispred Ministarstva finansija, Kana Tomašević koja je takođe i modna blogerka, kao i mnogobrojne druge žene od uticaja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI