Johnny Depp poljubio Jimmy Kimmela!

Johnny je u emisiji tvrdio da u srednjoj školi nije bio među popularnom decom
Johnny je u emisiji tvrdio da u srednjoj školi nije bio među popularnom decom Tokom emisije Late Night with Jimmy Kimmel  Johnny Depp je dobio par komplimenata na kojima se voditelju srdačno zahvalio – i to poljupcima!
Šta je bilo to što je Jimmy rekao, a što je Johnnyja nateralo na ovako strastvenu zahvalnicu? „Dobro, svi znamo da ti imaš vrlo privlačno…kako bih rekao…dobro, budimo iskreni i otvoreni –  imaš veoma lepo lice“, rekao je Jimmy nakon čega se Depp stidljivo nasmejao i oborio pogled a onda se zaleteo ka voditelju i poljubio ga u obraz.  Taman kad je Jimmy nasmejano krenuo da nastavi emisiju, Johnny se još jednom zaleteo i, na opšte iznenađenje, poljubio ga u usta! Jimmy je, razumljivo, sedeo u šoku i pokušavao da dođe do daha u jednom trenutku rekavši „Sad ne znam gde sam stao“, dok je glumac stidljivo ponavljao „Gotov sam, neću više!“ , ali izgleda da je slagao pošto ga je odmah potom ipak poljubio još jednom, za kraj! „Više poljubaca sam dobio večeras nego tokom cele srednje škole“, rekao je voditelj a na ovu izjavu nadovezao se i Johnny, rekavši „I ja“. Kao i Jimmy, ni mi ne verujemo da je to istina, ali Johnny je upo**o tvrdio da u srednjoj školi nije bio niti privlačan devojkama, niti popularan u društvu. Johnnyjeve drugarice iz srednje škole se zasigurno gorko kaju! Pogledajte snimak romantičnog trenutka između Johnnyja i Jimmyja!
 U.H.N. / Tracara.com

13 Responses

  1. Ja potpisujem da su sve zvezde tamo bi,ne kazem da je to ista lose niti bio sta ali tako mislim da su svii slobodni u tom pogledu i da im to nije toliki tabu kao kod nas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI