in

Joksimovići porođaj platili skoro pola miliona dinara


Jovana Joksimović, voditeljka i supruga pop pevača Željka Joksimovića, rodila je juče bliznakinje Anu i Srnu, na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Popularna voditeljka TV „Pink“ porodila se u ranim jutarnjim časovima carskim rezom, u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Kako pišu domaći mediji, porođaju je prisustvovao i njen suprug Željko. Popularni bračni par platio je 400.000 dinara za porođaj.

„Željko je želeo da se Jovana porodi u najboljim uslovima, te je za suprugu iznajmio jednokrevetni apartman. Oboje su izrazili želju da Jovanu porodi ginekolog Aleksandar Ljubić, jer joj je on vodio i prvu trudnoću i u njega imaju najviše poverenja. Željko je bio uz Jovanu ceo dan, jer su im doktori rekli da bebice stižu nakon ponoći, a on je žarko želeo da prisustvuje porođaju. Samo nekoliko puta je otišao do kuće, a nakon kratkog odmora bi se vraćao u bolnicu da bude sa suprugom,“ rekao je izvor blizak paru i dodao:

„Jovana se porodila oko dva sata iza ponoći, a on nije želeo da propusti dolazak na svet svoje dve devojčice. Željko je čak i nakon porođaja ostao u bolnici, a kada se Jovana probudila, prvo je ugledala njega i bebice,“ kaže izvor.