Još 5 dana do Tvitomanije

 

Za samo pet dana počinje najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama – Tvitomanija, koja će trajati od 8. do 12. maja u hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom na hrvatskom primorju.

Organizatori najavljuju do sada najveći regionalni skup ovog tipa i obaveštavaju da su kotizacije i dalje besplatne i da su prijave otvorene do 8. maja.

Preko sto predavača će u okviru predavanja, panel rasprava i radionica prenositi svoja znanja i iskustva iz oblasti Interneta. Javne ličnosti, političari, novinari, stručnjaci za odnose s javnošću i marketing, kao i politički konsultantni govoriće o korišćenju društvenih mreža u poslovne i privatne svrhe.

 

Velike kompanije i agencije predstavljaće svoje najbolje studije slučaja. Društvene mreže su se pokazale kao još jedan veoma moćan medijski kanal i sve više javnih ličnosti koristi svoje Facebook i Twitter profile kako bi komunicirali sa svojim fanovima. Da li im je to opterećenje, i da li sami upravljaju svojim nalozima – na Tvitomaniji otkriće Vlado Gergiev, Nina Badrić, Marija Kilibarda, Stefan Kapičić, Marijana Mičić, Marko Kon, Looney i drugi.

Osim edukacije, organizatori garantuju odličnu zabavu i brojna takmičenja i sportske aktivnosti. Za večernji program zadužen je poznati beogradski klub Mr. Stefan Braun.

U duhu Interneta omogućene su besplatne kotizacije za sve one koji obezbede sebi smeštaj u luksuznom odmaralištu Novi po promotivnoj ceni od ukupno 100 eura za vreme trajanja konferencije. U periodu odrzavanja konferencije Novi Resort je zatvoren samo za učesnike konferencije, zbog čega je i stepen bezbednosti na izuzetno visokom nivou.

Mnogi danas kažu: “Ako niste na društvenim mrežama, onda ne postojite”, a organizatori dodaju: “Ako ne koristite pametno društvene mreže – džaba ste tamo!” Dođite na Tvitomaniju i učite od najboljih!

Sve dodatne informacije o programu i u učesnicima možete pogledati na sajtu www.tvitomanija.me

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top