Prati nas

Extra

Jovana otkrila detalje veze sa Joksimovićem: Zbog Željka sam raskinula veridbu

Jovana i Željko vezu su započeli 2008. godine (foto: Instagram.com/jovanamac)

Jovana i Željko vezu su započeli 2008. godine (foto: Instagram.com/jovanamac)

Voditeljka Jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Joksimović priznala je da se u svog supruga Željka Joksimovića zaljubila dok je bila verena i da je zbog ljubavi koju je osećala prema njemu okončala višegodišnju vezu.

I Jovana i Željko su u vreme kada su započeli romansu bili u ozbiljnim vezama, ona sa Aleksandrom Zeremskim, on sa voditeljkom Adrianom Čortan, ali su zbog jakih emocija koje su osećali jedan prema drugom, raskinuli sa svojim partnerima.

“Mislim da se između dvoje ljudi nešto desi ili ne. Ta zaljubljenost koja dolazi kao neka prva emocija, taj neki životinjski instinkt koji ne možeš da sprečiš, meni se dogodilo kada sam imala 27 godina. Pre toga sam bila u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam imala nijedan razlog da ne krenem za svojim osećanjima. Mislim da je to bilo poprilično iskreno sa moje strane. Zaljubila sam se i želela sam da živim svoju ljubav i tako sam se odlučila, a i Željko je tako odlučio. I tako postadosmo mi prvi evrovizijski bračni par”, otkrila je voditeljka koja će uskoro postati majka drugi put za Srbija Danas.

Uskoro će ponovo postati roditelji (foto: Instagram.com/jovanamac)

Uskoro će ponovo postati roditelji (foto: Instagram.com/jovanamac)

Upravo zbog toga što je bila u vezi kada je počela vezu sa pevačem, Jovana priznaje da prevara po njoj počinje još u trenutku kada se zaljubimo u drugu osobu. “S jedne strane, i ja sam bila zauzeta, a i on je bio. Nije lako doneti takve odluke, ali kad nema dece, te stvari su lakše. Moraš biti pošten prema sebi. Ma koliko to delovalo teško, onog trenutka kada se zaljubiš ti si već prevario osobu s kojom si u vezi. Jednostavno, ne možeš ništa da uradiš. Kad si zaljubljen, ne planiraš svoj život tako da provodiš vreme s jednom osobom, nego razmišljaš gde ćeš da sretneš tu drugu osobu i sedneš s njom. To je ta istina koju stavljamo kao nešto što je primarno, a ne želimo da je čujemo. Mislim da je pošteno da kažeš osobi preko puta sebe da si se zaljubio i da vidimo šta ćemo”, zaključila je voditeljka.

Još na Evroviziji 2008. godine koju su vodilu videlo se da je hemija među njima neosporiva i da su više od kolega i prijatelja, te su odmah nakon takmičenja svoju vezu priznali u javnosti.

5 komentara

5 Comments

 1. vanja

  03. 05. 2017. at 21:50

  Ma ulovila si ti sebi zlatnu kokuu, ne prosipaj sad pricu

 2. Botanicar

  04. 05. 2017. at 06:16

  Dobro se sećam vremena eurosonga kada je na spekulacije da je sa Joksom u odnosu odgovarala sa “takve priče su degutantne” zaljubljena žena tako ne govori. Oduvek mi je smrdela kao sponza.

 3. haha

  22. 05. 2017. at 18:37

  Lep je taj njen zivotinjski instinkt.
  Luda izgleda, ako je neko lud jel to zanci da je srecna u braku? popi ti zeno neke tablete.

 4. haha

  22. 05. 2017. at 18:41

  Bili su oni u mnogim vezama pre toga, covek putuje ima obozavateljke, treba mu brak da se odmori kad dodje kuci a iona isto.

 5. ujikj

  22. 05. 2017. at 18:43

  Jovana izgleda luda, a i Zeljko, hoce li prestati da steze zubima i vilicom? Njima treba psihijatar.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top