Prati nas

Muzika

Justin Bieber na novinske naslove odgovorio novom pesmom i spotom!

Don't forget that I'm real (foto: Instagram)

Don’t forget that I’m real (foto: Instagram)

Iako smo pomislili da je vreme medijskih ispada daleko iza Justina Biebera nekoliko javnih ekscesa u proteklih nedelju dana je pokazalo suprotno.

Mladi pevač je priznao da mu je odrastanje pred očima celog sveta ostavilo snažan trag na karakteru i duši, kao i da konstantno interesovanje medija za svaki aspekt njegovog života utiče na to da često ne ume da savlada negativne porive.

10 dana pred izlazak novog albuma Purpose Justin je ekranizovao i četvrti singl koja je direktan odgovor na brojne novinske naslove, ali i komentare na portalima i društvenim mrežama.

“Ne zaboravite da sam i ja samo čovek”, glasi samo jedan od stihova nove pesme I’ll Show You koju i ovoga puta potpisuje Skrillex. 

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Nije bitno

    03. 11. 2015. at 15:30

    Razumijem ja da je pritisak javnosti, medija veliki, da gledaju samo da napravis bilo kakvu glupost da te okace na stub srama i rastrgaju, ali isto si tako znao sta te ocekuje i na sta moras da pazis, da razlikujes dobro od loseg, to nije bas tesko. To sto ti izlazis po klubovima, pijes, pusis, to nista strasno nije i treba da to sve provedes, mlad si i moze ti se, ali tvoje gluposti i ekscesi su daleko vece od toga, valjda ima logike da nakon jedne gluposti razmislis o tom da drugu ne napravis, da povedes racuna o ponasanju, sa kakvim ljudima se druzis, angazujs neke strucne ljude da te vode kroz sve to, tu su i psiholozi, svakako sve to mozes da platis. U tvom poslu se ne prasta, nemas ti kad da jadikujes i da pucas na emocije, nego se trgni, radi na sebi, svom samopouzdanju, ponasanju i licnosti, da ne bi ostao do kraja zivota glupo, nevaspitano, nezrelo i uobrazeno derle.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Muzika

To Top