Justin Bieber sreo ‘bivšu’ Kourtney Kardashian sa dečkom u crkvi

Neprijatan susret (Foto: Splash News)
Neprijatan susret (Foto: Splash News)

Justin Bieber naleteo je na Kourtney Kardashian i njenog sadašnjeg partnera Younesa Bendjimu u crkvi.

Kanadski pevač, koji je nedavno otkazao svoju turneju kako bi se posvetio veri i Bogu, viđen je kako napušta crkvu nedugo nakon zaljubljenog para.

Dvadesettrogodišnja pop zvezda i petnaest godina starija Kourtney bili su povezani nekoliko puta nakon njenog raskida sa Scottom Disikom 2015. godine. Par je viđen zajedno nekoliko puta u klubovima, a Justin je čak provodio vreme i sa decom rijaliti zvezde.

Navodni bivši partneri (Foto: Splash News)

Komentarišući glasine o njihovom zabavljanju, Bieber se našalio da ga je Kourtney iskoristila zbog njenog raskida:

„Bio sam iskorišćen, šta da vam kažem? Ne, ne, sad ozbiljno, ona je divna. Znam njenu porodicu već godinama.“ izjavio je svojevremeno Justin.

Iako nijedno od njih dvoje nije potvrdilo ali ni odbacilo glasine o romansi, izvor je za US Weekly tada rekao: „Justin i Kourtney su počeli da se viđaju još krajem avgusta, početkom septembra. Skot misli da ona to radi kako bi mu se osvetila. Skot smatra da mora to da istrpi i da ne treba ništa da joj govori, nakon svega što joj je učinio. Ipak, misli da je to veoma glupo i nezrelo sa njene strane.“. 

Nakon glasina, Kourtney je ipak nastavila dalje, ali sa Younesom, bivšim modelom i bokserom, sa kojim je u vezi od oktobra, nakon što su se upoznali na Pariskoj nedelji mode. Prema pisanjima, Kourtney uživa u vezi sa Bendjimom, sa kojim je već proputovala razne egzotične destinacije.

„Kourtney je srećna u vezi sa Younesom, zato što je sa njim sve zabavno. Obožava da putuje sa njim na egzotične destinacije.“ rekao je izvor za People časopis.

 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI