Justina Timberlakea ošamario nepoznati čovek!

(foto: WENN) Pop zvezda Justin Timberlake za vikend je otputovao na jezero Taho kako bi prisustvovao prestižnom šampionatu u golfu, gde ga je sačekalo neprijatno iznenađenje.
Dok je prolazio kroz masu ljudi, nepoznati čovek ga je ošamario, a sve to je zabeležila kamera. Kada je osetio udarac, Justin je usporio i upitao čoveka zašto je to uradio, međutim, nije dobio odgovor. https://www.youtube.com/watch?v=Bq_nn0aiQU0 Napadač je odbio da napusti događaj, pa je nešto kasnije uhapšen zbog neprimerenog ponašanja.

3 Responses

  1. Samo čekam sad ove koji će da krenu sa tim da ga nije ošamario i da je Justin preterao sa reakcijom, a vas kad bi neko dokačio za vrat u prolazu napravili biste scenu. Ali pošto su oni poznati onda je sve dopušteno kao.

  2. @realno, slažem se. Svako ima pravo da ne želi da ga nepoznati ljudi dodiruju, slučajno ili namerno. Justinova reakcija je OK – nije histerisao, samo je pitao. Međutim, meni stvarno izgleda da je neko samo hteo da ga dodirne, pa je to učinio nespretno i na nezgodnom mestu. Opet, Justinova reakcija je OK. Nije mu prijatno i kraj.

  3. Zar postoji netko koga Justin nervira? Lik je odličan, pregotivan! Rijetko normalna zvijezda tog kalibra!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI