Search
Close this search box.

Bizarno: Pevača gađali mokraćom na sceni

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jedan od najpopularnijih pevača, ali i jedan od omiljenih među ženskom publikom Justin Timberlake, nije baš uvek prolazio dobro na nastupima.

Iako ga publika voli i rado dolazi na njegove koncerte, Justin se prisetio jednog ne tako prijatnog iskustva sa nastupa.

On je na početku karijere doživeo veliku neprijatnost i to na koncertu s grupom Rolling Stones u Torontu, 2003. godine, kada su ga iz publike gađali flašama urina.

Pevač je izjavio da je imao osećaj da će se nešto loše desiti.

„Samo se sećam da sam rekao bendu pre nego što smo izašli na binu: Mislim da ovo neće proći dobro. Tako je i bilo“, istakao je pevač u emisiji kod čuvenog voditelja Grahama Northona.

Iako su ga iz publike zasuli flašama urina, Justin je odlučio da ne prekine nastup, već je ostao na bini. Tokom izvođenja prve pesme flaše je izbegao igranjem na sceni, a nastup je nastavio izvođenjem pesme za klavirom kada je još jedna flaša poletela u pravcu njegove glave, ali su ubrzo iz publike prestali sa bacanjem flaša, na šta se pevač našalio.

„Ili su izgubili strpljenje zato što sam ostao na bini, ili im je nestalo urina. Imam dosta trauma od tada“, našalio se Timberlake.

Pevač je istakao da je ponosan na to kako je prevazišao situaciju koja je nastala u tom trenutku, ali i savetovao mlađim generacijama da budu uporni i istrajni.

(B92)

POSLEDNJE VESTI