Search
Close this search box.

Kako je Caitlyn Jenner proslavila svoj prvi Dan očeva kao žena!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Proslava przanika prvi put nakon transformacije u krugu porodice (foto: Twitter)

Malo je zbunjujuće proslaviti Dan očeva u štiklama i sa šminkom na licu, ali Caitlyn Jenner ne odustaje od porodične tradicije.

Na fotografiji koju je postavila na svoj Twitter nalog, olimpijski šampion je pozirala sa svoje petoro dece i njihovim polovinama. Tako možemo da vidimo da su uz svog oca na ovaj praznik bile pastorke Kim Kardashian i Khloe Kardashian i biološka deca Burt Jenner, Brandon Jenner i Kendall Jenner.

Na proslavu praznika vožnjom džipom po pustinji su stigli i Kanye West sa ćerkicom North West, trudna žena njegovog sina Brandona, Leah Jenner i prijateljica Valerie Pitalo. Međutim, primetan je izostanak Kourney Kardashian i njeno troje dece, najmlađe Kylie Jenner, ćerke Casey Jenner i sina Brody Jennera, kao i otuđenog Roba Kardashiana, koji je sve ređe pojavljuje u medijima, naročito uz svoju porodicu.

Khloe, Kendall i Kyle su praznik Caitlyn čestitale i putem društvenih mreža postavivši slatke fotke iz detinjstva sa Bruceom.

Slatke Kylie i Kendall u naručju svojih roditelja (foto: Isntagram)
Slatke Kylie i Kendall u naručju svojih roditelja (foto: Isntagram)

Kylie je postavila ovu divnu fotografiju svojih roditelja i starije sestre i uz nju dodala: „Srećan Dan očeva mom malom zraku sunca“ i dodala dirljive reči Caitlyn upućene njegovoj kćerki: „Još uvek me možeš zvati tata, Kylie. Bez obzira na sve ja ću zauvek biti tvoj otac. To se nikada neće promeniti.“

Malena Kendall sa svojim ocem (foto: Instagram)
Malena Kendall sa svojim ocem (foto: Instagram)

Kendall je takođe postavila fotografiju iz mladosti na kojoj je otac ljubi napisavši pored nje: „Čitavog života ova duša je bila moj otac i samo zato što je tvoj izgled sada drugačiji ne znači da si mi celog detinjstva bila manje tata. Srećan Dan očeva osobi koja me je odgajila i naučila svemu što znam, mom heroju“, stoji u emotivnoj poruci tatine mezimice, a danas uspešne manekenke.

POSLEDNJE VESTI