Search
Close this search box.

Kako je Donald Trump upoznao svoju sadašnju suprugu?

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Donald i Melania Trump (foto: Instagram/lasoncini)

Trenutno najmoćniji par SAD-a, Donald i Melania Trump okupiraju pažnju javnosti koju, između ostalog, zanima svaki detalj njihovog odnosa, a oboje su govorili o tome kako su se upoznali i kako je proteo njihov prvi sastanak.

Naime, kada je aktuelni predsenik sreo svoju sadašnju suprugu, bio je zapravo na sastanku sa drugom ženom, a onda je pokušavao da se odatle izvuče kako bi se upoznao sa Melanijom. Ona je te 1998. godine bila na žurki italijanskog biznismena, a tu ju je primetio Trump, koji je za magazin People rekao: „Ugledao sam Melaniju i pitao se ‘Ko je ta žena?’ Bila je veoma uspešna manekenka. Ali ujedno je bila i užasna, jer sam pokušavo da joj uzmem broj telefona ali ona nije želela da mi da“.

Melania je za GQ magazin izjavila da je tada znala za Trumpovu reputaciju ženskaroša, te da je zato odbila da mu da broj, nego je insistirala da to on učini, jer, prema njenim rečima, dosta se može saznati o namerama muškarca u zavisnosti od toga da li daje službeni ili privatni broj. On joj je tada dao ‘sve svoje brojeve’, a Melania ga je naknadno pozvala, i iste godine su postali par, da bi se 7 godina kasnije i venčali.

POSLEDNJE VESTI