Kako je ekipa nastavila bez Paula: Stigao je trejler za ‘Fast & Furious 8’

Film u bioskope stiže u aprilu sledeće godine (foto: Instagram.com/fastandfuriousmovie)

U nedelju je premijerno prikazan oficijalni trejler za najnoviji deo Fast and furious franšize (u originalu nazvan The Fate of the Furious), koji otkriva detalje novog pravca u kom se priča kreće i garantuje neizvesnost i dobru holivudsku akciju.

Pritisak na novog režisera (F. Gary Grey) i celokupnu ekipu koja je radila na filmu da ispune očekivanja publike bez glavnog i najvoljenijeg člana originalne postave bio je veliki i medijski propraćen, pošto su se mnogi pitali zašto se sa sedmim delom nije završila i ova više nego uspešna filmska priča. Međutim, kako je film Paklene ulice 7 postigao ogroman komercijalni uspeh i zaradio rekordnih 1,5 milijardi dolara, postalo je jasno da je budžet za naredni nastavak već obezbeđen.

U nedostatku lika Paul Walkera, Briana, producenti su shvatili da je najbolji način za zadržavanje publike dovođenje novih zvučnih imena, pa su se tako ekipi pridružile i Oskarovke Charlize Theron, koja izgleda neustrašivo i spremno na akciju, koja joj nije strana, imajući u vidu zavidnu glumu u Mad Max-u, i Helen Mirren, koju trenutno možemo gledati u dirljivoj drami Skrivena lepota, kao i popularni naslednik Clint Eastwooda, Scott Eastwood. U osmom delu ćemo gledati čak dve zvezde trenutno najpopularnije svetske serije Igra prestola – prelepu Nathalie Emmanuel, koja se premijerno pojavila u prošlom delu, i Kristofer Hivjua, čiji je lik u seriji pobrao simpatije publike.

Ekipi osmog dela franšize priključila se i Charlize Theron (foto: Instagram.com/fastandfuriousmovie)

Što se same priče tiče, ono što možemo zaključiti iz trejlera je da će ekipa kroz film pokušati da povrati Doma (Vin Diesel) koji se, iz nama nepoznatih razloga, priklonio drugoj strani i naizgled izdao prijatelje, što izgleda kao početak nekog novog scenarija koji se može razviti kroz više nastavaka.

Da li će ekipa uspeti u tome, da li će Dom odoleti prelepoj i opakoj Cipher i da li će film uspeti da pobedi skepticizam publike koja je i dalje neutešna zbog Paulovog gubitka, ostaje da vidimo u aprilu naredne godine.

Povezane vesti

Back to Top