Kako je Nikolija vratila staru liniju odmah nakon porođaja?

(foto: Instagram/nikki_nicole_)

Iako je pre manje od mesec dana na svet donela ćerkicu Reu, Nikolija Jovanović već sada izgleda kao da se nikada nije ni porađala, pa je mnoge interesovao njen recept za povratak kilaže koju je imala pre trudnoće.

Ova drastična promena utoliko više čudi zato što je, prema sopstvenom priznanju, Nikolija bila jedna od onih ‘baš velikih trudnica’.

“Trenirala sam i pre trudnoće, a išla sam na jogu tokom trudnoće, tako da je sve to doprinelo tome da se maltene za nekoliko dana vratim, ne baš u prvobitno stanje, ali da dobro izgledam. I naravno, zaslužan je i doktor koji je pomogao da porođaj protekne u najboljem mogućem redu i da već prvi dan stanem na noge”, ispričala je Jovanovićeva za Pink.rs.

Osim toga, u jednom od retkih intervjua koje je dala nakon porođaja, pevačica ističe kako je prezadovoljna reakcijom publike na novi album (koji u celosti možete preslušati OVDE), a profesionalnu saradnju sa suprugom je šaljivo prokomentarisala: “Relja je odličan za saradnju kada ja nisam u blizini. Bukvalno. Ne možemo da budemo zajedno u studiju, nikako.”

Povezane vesti

Back to Top