Search
Close this search box.

Nikolija napala Relju Popovića da se viđao sa starletom iz rijalitija?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nikolija napala je partera Relju Popovića, optuživši ga da se viđao sa starletom Tarom Simov, koja učestvuje u jednom domaćem rijaliti programu.

Relja Popović i Nikolija nedavno su se posvađali na krv i nož kada je u javnosti isplivala slika na kojoj se reper grli sa Tarom Simov, piše Star.

Kako se šuška, Nikolija je napravila haos,a Relja nije mogao da je obuzda da bi joj objasnio pravu istinu.

Relja se viđao sa Tarom dok je Nikolija bila trudna!?

„Tara je pre nekoliko godina bila baš zagrejana za Relju, a ona ume da bude baš nezgodna kad joj s eneko dopadne. Toliko jga je jurila, išla na njegove nastupe, ma uhodila ga je. Na kraju se dokopala i njegovog broja telefona, pa ga je toliko smarala da je pristao da se vidi sa njom. Tada je nastala ova slika koju je u javnosti pustila Tarina drugarica. Relja je posle toga promenio broj telefona i nikad se više nije sreo sa Tarom. Nikolija je bila trudna sa Reom kad se to desilo, tako da Relja nije želeo ništa da joj priča kako je ne bi nervirao,“ objašnjava izvor blizak reperu.

„Nikolija je odlepila kad je videla sliku. Zna i sama kakve priče kruže o Tari, čula je kakve gluposti sve pravi, pozlilo joj je bukvalno. Njih dvoje vode neki miran život sa svojim ćerkicama i uopšte im ne treba jedna Tara, jer zna i sam ada će odmah da krenu tračevi i ogovaranja. Mnogo je plakala, a Relja nije mogao da je smiri da bi joj objasnio da je sve vreme ćutao da ga je Tara uhodila jer je ona bila trudna. Tek kada joj je sve lepo objasnio, Nikolija se malo smirila, ali je i dalje mnogo ljuta na njega,“ rekao je za Star, izvor poznat redakciji.

POSLEDNJE VESTI