Vesna Zmijanac beži od zeta? Priča se da ne voli Relju

Vesna Zmijanac se sa nastupa u Švajcarskoj vratila istim avionom kao i njena ćerka i zet, međutim po sletanju svako je otišao na svoju stranu. Vesna je prva istrčala sa aerodroma i užurbanim korakom uhvatila taksi.
Već mesecima se spekuliše da odnosi Nikolije Jovanović i Relje Popovića sa Vesnom Zmijanac nisu najbolji. Svemu tome doprinelo je i kada je Nikolija rodila drugo dete, te je reper organizovao proslavu na kojoj se nije pojavila Vesna, a kasnije su se u medijima pojavili navodi i da je Relja zabranio tašti da samostalno pravi ikakve proslave. Naravno, mladi par je to odmah demantovao, a ubrzo je i Vesna poručila da je u sasvim dobrim odnosima sa zetom, međutim isplivali su novi dokazi da očigledno pokušavaju da zataškaju da u njihovoj porodici nije sve u najboljem redu. Naime, proteklog vikenda Nikolija i Relja su imali nastup u Bernu, dok je Vesna iste večeri nastupala u Cirihu. Nakon završenih koncerata, svo troje su se sutradan vratili za Beograd istim letom iz Švajcarske, međutim sa aerodroma su izašli kao da se ne poznaju. „Situacija je bila u najmanju ruku jako čudna, jer je Vesna trčala da izađe među prvima iz aviona. Bukvalno je delovalo kao da beži od Nikolije i Relje, a i tokom uzimanja prtljaga nisu stajali zajedno, iako su oko njih bili mnogi drugi putnii koji su ih gledali u čudu. Nikome nije bilo jasno kako majka i ćerka mogu da putuju zajedno, a da se tokom celog leta izbegavaju“, navodi devojka koja se našla na istom letu, te dodaje: „Svima je delovalo da među njima ima nekih nerazjašnjenih stvari i da su u nekom sukobu. Čak nisu sačekali jedni druge kako bi se zajedno vratili sa aerodroma kući, nego je Vesna prva istrčala da uhvati taksi, dok su ovo dvoje u pratnji saradnika izašli među poslednjima sa aerodroma.“
Zmijanac je pokušala da što neprimetnije izađe sa aerodroma, i sakrije se od radoznlih pogleda, te je na glavi nosila kapu, a pola lica joj je prekrivala maska. Međutim to joj nije pošlo za rukom, te je naš fotograf uspeo da je fotografiše kako užurbano izlazi sa aerodroma, piše Kurir.rs. Vesna Zmijanac za „Telegraf“ govori da nije tako. „U avionu smo potpuno sedeli drugačije – ja sam bila na početku, oni na kraju. Nisu mi pomogli oko stvari, jer sam imala samo jedno koferče, ima točkiće, ne treba niko da mi pomaže za to. Na aerodromu me je čekala drugarica, a oni su išli taksijem, njih je četvoro bilo, menadžer, di džej…“, rekla je pevačica. Podsetimo, nedavno je i sama Nikolija otkrila da retko viđa majku, te da Vesna zbog obaveza nema vremena da joj pomaže oko čuvanja dece. „Relja i ja delimo obaveze 50:50. Moja majka nema slobodan vikend do februara, tako da mi ne pomaže u čuvanju dece. Kada mi je pročitala repertoar i datume, ušla sam u kalendar i saznala da se nećemo skoro videti“, rekla je nedavno Nikolija. Samim izbegavanje na aerodromu dodatno je ukazalo na ono što se već godinama priča, a to je da su Nikolija i Vesna u lošim odnosima, a kako su mediji već pisali, glavni razlog tome su nesuglasice između Relje i Vesne. Mladi par je po dolasku u Beograd delovao raspoloženo i srećno, te nisu skidali osmeh sa lica. Delovalo je kao da ih ni malo nije poremetilo to što je Vesna samo nekoliko minuta pre njih izjurila sa aerodroma bez pozdrava, prenosi Kurir.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI