Search
Close this search box.

Bolest Vesne Zmijanac: Pevačicino zdravlje se pogoršalo, otkazala nastupe

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bolest Vesne Zmijanac ne jenjava – evo kako se legendarna pevačica oseća u ovom trenutku.

„Vesni nije dobro, ne može da dođe sebi. Ima veoma visok pritisak, gornji ide do čak 250. Otkazala je sve nastupe u narednom periodu, bila je prinuđena da to učini. Najbliži su uz nju sada, trude se da joj maksimalno olakšaju sve, koliko mogu“, navodi izvor za „Blic“ i dodaje:

„Još uvek je kod kuće, a sutra ujutru ide na pregled. Tad bi trebalo da sazna da li je potrebna operacija i, ukoliko jeste, kad bi joj bila zakazana“.

Inače, bolest Vesne Zmijanac nije nova stvar: ona je otvoreno pričala kako vodi borbu sa štitastom žlezdom.

„Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom, ali živim sa tim. Mnoge žene je odstrane, ali ja se plašim operacije. Nemam razloga da idem pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak pre bih pristala da me operišu lekari u Srbiji nego u inostranstvu. Našim doktorima više verujem, nekako su drugarski nastrojeni prema pacijentima“, kazala je jednom prilikom za „Naše novine“.

Uprkos bolesti, Vesna je rekla da je pevanje i dalje uveseljava.

„Pravo da vam kažem, ja samo idem i radim i ništa ne razmišljam, jedino što mi je zanimljivo i što me čini srećnom je da idem i da pevam. Ja ne znam šta ću sa sobom kada ne pevam.“ objasnila je ona.

POSLEDNJE VESTI