Nikolija otvoreno o estetskim operacijama: Otkrila zbog čega se kaje i koje silikone je izvadila

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Popularna pevačica privukla je ogromnu pažnju javnosti od trenutka kada se pojavila na muzičkoj sceni.

Nikolija Jovanović privukla je pažnju pubike, pored pesama koje je snimala, specifičnim stilom i izgledom.

O estetskim korekcijama pevačice često se govori u javnosti, pa je poznato da je radila grudi, nos, usta i zube.

Nikolija je sada otvoreno govorila o svim plastičnim operacijama.

„Često komentarišete da li imam jednu ili sto i jednu, a ja imam želju da podelim sa vama sve i kažem vam zbog čega se kajem trenutno, a zbog čega ne“, započela je Nikolija obraćanje fanovima u videu na TikToku.

„Prva stvar koju sam uradila su grudi, imala sam jako veliki kompleks, bila sam ravna kao daska. Mislim, i dalje ponekad izgledam ravna kao daska, pa zamislite koliko sam bila ravna. To mi je u dvadesetim stvarno pomoglo da se osećam dobro u svom telu i zadovoljno. Međutim, sada u tridesetim nikada ne bih ponovo uradila silikone. Da mogu da vratim vreme, ne bih ih ponovo radila, jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni“, kaže Nikolija, pa dodaje:

„Meni su lično male grudi mnogo lepše od većih i mislim da bih sad u ovim godinama imala savršeno samopouzdanje i da su ostale onakve kakve jesu. Nemojte mi reći da mogu to da popravim, jer bi zahtevalo mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog istih.“

„Druga glupost koju sam napravila i srećom popravila jer je bilo moguće, su usta. Svoja divna, prelepa usta, kao klinka zbog neke glupe mode koja traje i dan-danas, samo što su tada fileri bili trajni. Ja sam tada, pre mnogo godina, stavila metakril, koji se vremenom promenio, izobličio, izgledala sam kao patka. Bio je neravan. Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usta i sada opet imam svoja prirodna usta, iako sam nažalost morala da prođem kroz operacioni proces da ih vratim. Tako da, velika su i lepa i ne znam šta mi je to trebalo“, ispričala je pevačica.

„Treća i poslednja stvar koju sam uradila je nos. To sam uradila jer sam imala devijaciju. Nisam imala kompleks, nisam čak imala ni predstavu da nešto nije u redu sa mojim nosem, jer estetika je tada bila drugačija, ali sada kada pogledam slike, zadovoljna sam jer ovako je mnogo lepše i za sada sam okej sa tim.“

Osim nosa i usana na licu ništa više nije korigovala, pa je objasnila zašto se nije odlučila za filere, koji su sve popularniji.

@nikolijaofficial

Nemojte zloupotrebiti ovaj video i komentarisati da li sam lepa ili ruzna, to nije tema…samo sam zelela da podelim sa vama kako se osecam povodom ovoga #estetskekorekcije #nikolija Hvala!

♬ original sound – nikolijaofficial

„Na licu nemam filere, bojim se filera. Kad krene lice da pada s godinama i gravitacija da vuče na dole, šta bi se desilo sa svim tim filerima“, rekla je Nikolija i dodala:

„Zubi… Donji zubi su moji, lepi, prirodni. Gornji zubi su viniri, koje sam posle svega tražila da budu što približniji donjim i da deluju prirodno… Ali, da mogu da vratim vreme, nikada ponovo ne bih uradila vinire ili bilo šta sa prirodnim zubima, a da nije popravka ili fiksna proteza. Krunice, viniri ili šta god, osećaj nikada neće biti isti kao prirodan zub. Prirodni zubi su mnogo lepši, samo da su zdravi i kajem se zbog toga što sam uradila, a nazad nema.“

POSLEDNJE VESTI