Relja pretekao Nikoliju: Ukrao joj duet sa Rastom?!

Nikolija Jovanović nije sigurna da li može da suprugu, Relji Popoviću oprosti to što joj je pred nosem uzeo duet sa reperom Stefanom Đurićem Rastom. 
Pesma Genge već nedeljama je u vrhu trendinga na youtubu, ali se Nikolija ljuti jer je ona imala prva ideju da radi s Rastom, međutim, muž joj je maznuo ideju, piše Scandal. „Ona je mesecima planirala da ponudi Rasti saradnju, samo je čekala pogodnu pesmu. Baš se bila naoštrila da radi s njim”, započinje izvor i dodaje: „I to bi zaista bio pun pogodak jer Nikolija ima duet i sa Anom Nikolić, tako da bi njena saradnja s Rastom bila zapažena u svakom slučaju.“ „Sve to što je ona planirala u delo je pretočio njen muž Relja i napravio bum. On i Rasta, tačnije njihova pesma, danima je u trendingu i prilično je slušana,“ nastavlja izvor.
„Relja to objašnjava time da je numera koju su on i Rasta snimili baš pogodna za njih dvojicu i smatra da su uradili sve kako treba, ali Niki sada traži da joj muž kupi pesmu i da joj nađe nekog za duet, i to mora da bude hit,“ kaže izvor i dodaje: „Ništa je ne zanima, čak mu je zapretila da se neće dobro provesti ako to ne učini, pa ćemo videti kako će Relja da se snađe.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI