Relja Popović progovorio o albanskom poreklu

Relja Popović nije često u javnosti govorio o svom privatnom životu, a još manje o svojim roditeljima, međutim, sada je napravio presedan i odlučio da za javnost otkrije detalje koje do sada niko nije znao.
Poznato je da je Reljina majka bila Zoja Begoli, ikona Narodnog pozorišta u Beogradu i plesačica baleta, dok, kada je u pitanju njegov otac, u javnosti se malo znalo o njemu. Naime, s obzirom na to da je poslednji brak Zoje bio sa Farukom Begolijem, mnogi su upravo za njega govorili da je Reljin otac, a reper je sada demantovao ove navode, te otkrio pravu istinu sa suzama u očima. „Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije. Prosto, i ja bih se tako prezivao, ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović. Pokušavali su čak da naprave razne konstrukcije kako pokušavam da sakrijem svoje albansko poreklo. Čak i da sam Albanac, ili odakle god, ja ne bih pokušavao da sakrijem svoje poreklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignorišem sve loše ljude,“ započeo je Relja priču za IDJTV, pa istakao da je njegov otac Srđan Popović, nekadašnji sportski novinar. „Moj otac je bio sportski novinar, najveći deo svog života je proveo u listu „Večernje novosti“, gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana,“ rekao je on i otkrio da je od oca nasledio ljubav prema pomenutom klubu. Kako je oca izgubio kao jako mlad, sa svega godinu i po dana, ne krije kako mu je to rana za ceo život. „Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao: ,,Kome je gore?“ Tom našem drugu, koji je izgubio tatu sa 15 godina ili meni, koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana. Vrlo je teško odgovoriti na to pitanje. Naravno da bih voleo da sam mogao da zapamtim svog oca, da je to sigurno jedna rana, koju nosim ceo život,“ zaključio je Popović u emisiji ,,Balkanskom ulicom“. S obzirom na to da je odrastao bez oca, majka je imala veoma bitnu ulogu u njegovom i bratovom životu. „Važno je ime u svetu baleta i u svetu umetnosti je bila jako posvećena tom pozivu, dok je bila balerina, a kasnije i predavač. Ja svoju majku ne mogu da gledam nikada kroz profesiju. Ona je važno ime, ali za mene na neki drugi način, tačnije kao majka,“ rekao je Relja i otkrio da je njena profesija znatno uticala na njegov profesionalni razvoj.

One Response

  1. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI