Taru Simov pokušao da siluje poznati pevač!

Tara Simov (foto: printscreen)

Tara Simov u više navrata pričala je da ima bipolarni poremećaj i psihičke probleme, ali ne i šta je uzrok istih.

Kako tvrdi njena drugarica, Taru je pokušao da siluje poznati pevač, što je za nju bila strašna trauma.

Tara Simov (foto: printscreen)

“Svi osuđuju Taru zbog njenog ponašanja, a ne znaju šta je uzrok toga i koliko je njoj teško. Ona potajno mrzi muškarce od kada je umalo postala žrtva silovanja. Ona o tome ne priča, nisam sigurna i da li Nenad zna. Dugo nakon toga nije mogla da se oporavi, tada je krenula i sa raznim porocima i lošim ponašanjem. Na nju je to ostavilo velike posledice.”

“Jedno vreme je razmišljala da prijavi tog čoveka, koji je inače poznati pevač, ali je odustala jer je smatrala da joj niko neće verovati. On je zaključao u garderobi jednog poznatog noćnog kluba, Tara je još uvek bila maloletna i pokušao je da je primora na seks, ali pošto se ona svom snagom branila i urlala, morao je da je pusti. Nakon toga je krenula da pije i lekove za psihu,” kaže Tarina drugarica.

Psiholog navodi da se kod Simove kao posledica silovanja javila mržnja prema muškarcima i želja za osvetom.

“Mentalno i fizičko stanje osobe koja je preživela traumu zahteva posebnu pažnju. Seksualno zlostavljanje može imati ogroman uticaj na život. Često se osećaju kao da su uvek u opasnosti, da treba biti na oprezu i nemati poverenja u druge ljude. Ta trauma može dovesti i do poremećaja u ishrani, anksioznosti, opsesivno kompulzivnog poremećaja, upotrebe raznih supstanci. Rizik od ovih poremećaja može biti već i za ljude koji su u mlađim godinama doživeli seksualni napad. Mnoge žene nakon takve traume počinju da mrze sve muškarce i da im se svete, na taj način leče svoju nemoć i bol. Svakako je za to potrebna terapija i savetovanje sa stručnim licem,” objasnio je psiholog.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI