in

Kako se Goga provela u Americi?

Pevačica Goga Sekulić nedavno je posetila SAD, a na ovom putovanju spojila je lepo i korisno, jer je imala dosta zakazanih nastupala, ali kako nam otkriva stigla je da se zabavi i uživa.

“Obožavam Ameriku, ali ovo je prvi put da sam tamo putovala zbog koncertne turneje. Moram da se pohvalim da sam imala sedam uspešnih koncerata i da sam se iznenadila koliko ljudi tamo vole našu muziku i da znaju sve moguće pesme od reči do reči. Iako praktikujem da na nastupima uglavnom pevam svoje pesme videvši koliko im nedostaje naša zemlja i muzika ispunjavala sam im sve muzičke želje koje su imali” – kaže Goga za Tračara.com i dodaje:

“Naravno, iako sam bila izuzetno iscprljena i umorna jer sam stalno morala da putujem kako su koncerti bili zakazani u St. Luisu, Finiksu, LA-u, Atlanti, Čikagu i Njujorku potrudila sam se da nađem vremena i za provod i razgledanje što nije bilo baš najbolje po mene jer sam zarađeno ostavila u šopingu koji je fenomenalan. Nakupovala sam toliko stvari da nemam predstavu kad ću stići da ih sve obučem, ali ne žalim. Donela sam i mnogo poklona za drage ljude” – priča Goga, a na pitanje da li je zaobišla Las Vegas kroz smeh kaže:

“Kakav bi to provod u Americi bio da sam zaobišla Las Vegas. No, moram da kažem da nisam mnogo para ostavila u kockarnicama jer me to ne privlači. Naravno, imala sam početničku sreću pa sam na klasičnom aparatu za kockanje osvojila 300 dolara, nakon čega sam prestala sa kockanjem da ne bih izgubila sve što sam zaradila (smeh). Mene su svakako više privlačili barovi, diskoteke i restorani, pa sam se tamo odlično provela.”

Po povratku iz Amerike Goga je počela da priprema novi album koji najavljuje za april mesec. Ako je verovati njenoj priči, biće to potpuno nova Goga Sekulić.