Kakva ekipa: Pet sjajnih dama na naslovnici W magazina

Pet dama na naslovnici (foto: Wmagazine.com)

Naslovnu stranu najnovijeg broja W magazina krase pet sjajnih dama i izgledaju zaista neverovatno. Jennifer Lopez, Taraji P. Hanson, Jessica Chastain, Donatella Versace i Kate Moss, sve obučene u crno, zvezde su naslovnice Collector’s izdanja poznatog časopisa.

Svaka od dama dala je intervju, u kom su govorile o svojoj karijeri i tome šta je potrebno da bi stiglo do vrha, ali i ostalo tamo. Zvezda serije Imperija je u intervjuu rekla da je veoma kasno ušla u šou biznis.

(foto: Wmagazine.com)

„Za mene bi u 46. godini trebalo da bude kraj, ali evo me i ok sam sa tim. Znate zašto? Oni koji kasnije počnu duže traju. Ja sam i dalje mlada, živahna devojka, ali imam mudrost žene. Sada mogu da izađem u klub i da znam svoje granice. Neću povraćati i otići kući sa nekom budalom“, iskrena je Taraji.

(foto: Wmagazine.com)

J.Lo je mnoge iznenadila priznanjem da nije cenila svoj izgled kada je bila mlađa. „U svojim 20-im nisam cenila svoje telo i to kako izgledam. Zato sada svima govorim: ‘Pogledajte me!’ Ne u smislu da sam opsednuta sobom ili arogantna, već cenim svoj izgled i ono što sam sada na način na koji to ranije nisam. I tu nije reč o nekom savršenstvu. Ja volim ožiljke koje nosim“, poručuje uspešna glumica i pevačica.

(foto: Wmagazine.com)

Kate Moss je za magazin pozirala potpuno naga, ali priznaje da joj golotinja nije bila prijatna kada je počinjala da se bavi modelingom. „Od početka su me fotografi uvek terali da se skidam, čak i onda kada sam mrzela svoje telo. Jednostavno sam morala da se pomirim sa golotinjom“, kaže slavna manekenka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI