Kakva transformacija! Mama June nikada nije izgledala bolje…

Mama June (foto: Instagram/mamajunetlc)

Veliku transformaciju doživela je Mama June, rijaliti zvezda šoua Here Comes Honey Boo Boo i sada se vraća na male ekrane kako bi pokazala svoj razultat.

Rijaliti Mama June: From Not To Hot će biti fokusiran na njenom neverovatnom procesu gubljenja kilograma, te celoj proceduri koja je tome prethodila. Tokom prošle godine, izgubila je preko 68 kilograma, i konsultovala se oko plastičnih operacija za smanjenje kilaže kojima će biti podvrgnuta. “Iskreno, kada sam počela da mršavim, uzrok je bio što sam bila dosta aktivna, zauzeta oko snimanja šoua”, rekla je za In Touch.

U skladu sa novim izgledom, ostavila je i muža koji ju je varao i spremna je da započne novi život. U klipu za najavu šoua, obraća se svojim ćerkama rečenicom: “Nakon operacije izgledaću potpuno drugačije”, uverava 37-godišnja June. Ona je još izjavila: “Zbogom stari živote, zbogom mužu koji me nisi bio dobar prema meni i zbogom ovom starom telu. Kada sve bude gotovo, neću moći sebe da prepoznam u ogledalu. Budite spremni!”, poručuje.

Premijera šoua zakazana je za 24. februar na WEtv-u.

(foto: Twitter/Mama June)

Povezane vesti

Back to Top