Kanye demantuje da vara trudnu Kim!

(Ne)verni Kanye?
(Ne)verni Kanye?

 

Ne prođe ni dan, a da ne stignu nove informacije o dešavanjima u životima Kim Kardashian i Kanye Westa. Poslednja u nizu je priča o navodnom neverstvu Westa – par sati po plasiranju ove priče stigli su i zvanični demanti.

Naime, 24-ogodišnja kanadska manekenka Leyla Ghobadi, izjavila je za novi broj nedeljnika Star da se sa reperom upoznala nakon njegovog nastupa, kome je takođe prisustvovala Kim. Kaže da joj je reper rekao da veza Kim i njega nije ozbiljna, nakon čega su završili u krevetu hotela u Atlantik sitiju. Manekenka navodi i da je West poslednji put kontaktirao tokom proteklog vikenda, želevši da se ponovo vide.

Ona tvrdi da je imala seks sa reperom

 

“Ovo će uništiti Kardashian porodicu. Ovo je veoma loše. Ali, da sam ja trudna Kim Kardashian, ja bih volela ovo da znam”, izjavila je Leyla.

Publicisti tamnoputog repera brže-bolje su se oglasili, oštro demantujući navode kanadske manekenke, nazivajući ih neukusnim.

“Poslednji napad na Kanye Westa i njegovu porodicu je potpuno neosnovan. Ovo je očajnički potez posrnule osobe, koja očigledno želi prostora u medijima. Ovo je još jedna u nizu zlonamernih priča plasiranih od strane sumnjivih izvora, kao i medija koji ih objavljuju. Ovo je tužan pokušaj da se povredi dvoje ljudi, koji pokušavaju da žive svoje živote”, stoji u Westovom saopštenju.

F.Y./Tracara.com
Foto: Dailymail.co.uk

Povezane vesti

Back to Top