in

Kanye West dobio bitnu ulogu u novoj sezoni U Korak sa Kardashianima!


Prva epizoda nove sezone u U Korak sa Kardashianima emitovana je sinoć, a ovoga puta, poznata rijaliti porodica spremila je veliko iznenađenje za fanove!

Prema pisanju New York Times magazina, Kanye West igraće veoma bitnu ulogu u novoj sezoni rijaliti šoua, jer će dobiti znatno više vremena u kadru, imaće specijalne delove epizode rezervisane samo za njegova „lična priznanja“ , ali će biti uključen i u kreativnom procesu stvaranja scenarija i režiranja emisije.

On je neverovatno kreativan, i ima dobre ideje u vezi marketinga, promocije same emisije, smera u kome bi ona trebala da ide itd“ , prokomentarisao je predsednik E-Newsa, za NYT.

Njegove ideje su sada potpuno preuzele koncept emisije, od uvodne špice do njegovih priznanja za koje se predviđa da će znatno podići rejting.

Imamo veliku prostoriju u kojoj će Kanye biti sa gomilom ljudi, ili ponekad samo sa članovima porodice, i tamo ćemo raditi razne fotošutinge“ , dodala je Kim Kardashian.

Prema rečima izvora bliskog porodici, Kanye je oduvek imao veliki uticaj na emisiju, ali i na druge poslovne aspekte samih članova porodice. Tako je jednom savetovao Kim da ne prihvati sponzorstvo od kompanije koja ga je nekoliko puta unazad „provlačila kroz blato.“

Nakon što je Kim odbila kompaniju, Kanye joj se zahvalio tako što je ispisao ček u istoj svoti novca koju je trebalo da dobije od kompanije u zamenu za sponzorstvo.

Hvala ti što si me poslušala i što si uvek puna podrške“ , rekao joj je Kanye tom prilikom.