Kanye West hodao po vodi!

Priredio fanovima pravo iznenađenje! (foto: Instagram)
Priredio fanovima pravo iznenađenje! (foto: Instagram) On sebe naziva Yeezus, ima svoju Bibliju, a sada popularni reper Kanye West hoda po vodi kao pravi Bog. Ili je barem, pokušao.
Naime, dvadesetjednostruki dobitnik Grammy nagrade je na besplatnom koncertu, koji je rešio da podari fanovima dok su Kardashianovi na odmoru u Jermeniji, uskočio u labudovo jezerce i pokušao da trči do sredine, dok je izvodio svoj hit Good life. Mini koncert u jezeru je, nažalost, trajao samo nekoliko minuta, jer ipak Yeezus nije uspeo da se održi dugo na nogama, ali je građanima Jerevana podario scene koje će se dugo pamtiti i prepričavati. Jezero u kome se Kanye okupao! (foto: Instagram) Najverniji fanovi nisu mogli da odole, a da se ne okupaju i fotografišu sa njim, pa je masa utrčala da podrži repera dok izvodi ovo čudo, a ceo šou su prekinuli Nacionalna garda, policija i njegovi telohranitelji koji su ga brzo izvukli iz vode. Ponosna Kim Kardashian, je na svom Instagram profilu postavila fotografije svoga supruga iz jezera i zahvalila se brojnoj publici koja je posetila njegov koncert. Kim-Kardashian-Instagram
„Kakva luda noć! Kanye me je probudio i rekao da će održati bestplatan koncert u Jerevanu, Jermeniji! Obukla sam džemper i krenuli smo! Na hiljade ljudi je bilo tamo! Kanye je skočio u jezero kako bi bio bliže publici s druge strane gde je sa njim skočilo nekoliko njih! Kakva uzbudljiva noć! Drago mi je da sam se toliko zabavljala sinoć sa svima u Jeremeniji sinoć“, ovim rečima je Kim potkrepila svoje fotografije. A da je popularni reper Bog i među građanima Jermenije, potvrđuju i dokazi da su se u prodaji pojavile kese pune vode, koju su fanovi sakupljali nakon što se Kanye okupao u jezercetu. Kanye-West-voda Pogledajte kako se Yeezus pokušao da hoda po vodi.

3 Responses

  1. *KROZ vodu ne po njoj…sem ako tracaro nisi otvorila kategoriju „naucna fantastika“.

  2. „Drago mi je da sam se toliko zabavljala sinoć sa svima u Jeremeniji sinoć” ???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI