Karl Lagerfeld: Meryl Streep je tražila novac da bi nosila ‘Chanel’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Karl kaže da je Meryl genijalna glumica, ali škrta (foto: Wenn)

Meryl Streep rekorderka je po broju nominacija za Oskara i uvek elegantna glumica nikada nije razočarala kako na filmskom platnu tako ni na crvenom tepihu.

Ovogodišnja 20. nominacija za nagradu Filmske akademije svrstava Steepovu u legende, ali na njen račun od legendarnog dizajnera Karla Lagerfelda stižu prozivke da je ‘škrtica’.

Slavni kreator je u intevjuu za Women’s Wear Daily izjavio da je Meryl za oko zapala siva svilena haljina sa vezom iz Chanelove najnovije kolekcije i da je planirala da je obuče na dodeli Oskara u nedelju. Zatražila je, međutim, od kreatora da dekolte na haljini bude zatvoreniji, te je Chanelov tim odmah prionuo na posao. „Napravio sam skicu i počeli smo da šijemo haljinu“, rekao je Lagerfeld, i dodao da ih je nekoliko dana kasnije pozvao neko ih glumičing tima i obavestio ih im ‘ne treba haljina jer su pronašli nekog ko će im platiti’.

Ovo je veoma razbesnelo dizajnera, koji je na račun Streepove izjavio: „Nakon što smo joj poklonili haljinu od 100.000 evra, saznajemo da moramo još da joj platimo da bi je nosila. Dajemo im toalete, šijemo ih, ali ne želimo da plaćamo“, kaže Chanelov dizajner i o trostrukoj Oskarvoki na kraju dodaje: „Genijalna glumica, ali i škrtica, zar ne?“.

S obzirom na neverovatni internacionalni publcitet koji donosi crveni tepih na Oskaru, veoma je česta pojava da glumicama plaćaju kako bi nosile neke komade odeće ili modnih dodataka na ovoj prestižnoj dodeli nagrada, ali predstavnik za štampu Streepove oštro demantuje navode Lagerfelda o tome da je tražila da bude plaćena da nosi Chanel. „To je potpuno neistinita priča. Gospođa Streep nikada ne bi nosila nešto u zamenu za novac“, stoji u saopštenju njenog PR tima.

Meryl je na dodeli Oskara 2015. godina nosila kreaciju Lanvina (foto: Wenn)
Meryl je na dodeli Oskara 2015. godina nosila kreaciju Lanvina (foto: Wenn)

U nedelju uveče ćemo imati prilike da vidimo u čijoj će se kreaciji slavna glumca pojaviti na 89. dodeli Oskara.

POSLEDNJE VESTI