Karmen Elektra žali zbog silikona?!

Znam da se mnooooogi muškarci neće složiti sa ovom njenom izjavom, ali starleta Karmen Elektra nadavno je izrazila kajanje što je u svojim mlađim danima ugradila silikone. Hmmmm… :)
Karmen, najpoznatija po ulozi u „Čuvarima sa plaže“, ali i po tome što je jedno vreme bila u braku sa ekcentričnim košarkašem Denisom Rodmanom i bivšim gitaristom Peppersa Dejv Navarom, izjavila je kako joj je najteže bilo da se navikne na svoje nove grudi. Operaciju ugradnje silikona obavila je još pre deset godina, kada je sa dvojke prošla na četvorku. Međutim, kako sada kaže, smatra da joj ta operacija uopšte nije bila potrebna. „Lepo je što mi više ne treba push-up brus, ali ovo mi nije trebalo. Imala sam odlične grudi i pre, ali sam tad smatrala da su premale“, kazala je lepa Elektra.

3 Responses

 1. Kako da ne… 10 godina je sa tim istim silikonima dobijala poslove i naslovne strane i tada joj nisu smetali…možda žali i zbog reputacije, golišavih slika i onoga što je radila da bi bila poznata i zaradila puno novca…
  Kao i Dzena Dzejmson – samo se*e.

  Sve one kad se povuku sa te scene, volele bi da budu smerne a ne prljave, pametne a ne lepe, harizmatične a ne seksi-porno mace.

  E pa, TRT! Kasno ste se setile, drage moje.
  LICEMERJE, to se tako zove.

 2. ………omg……….wtf……..lol……..msm…….. no comment…..

 3. ja se ,,čuvara sa plaže“ ne sećam, ali tvrdim da smo ,,čuvare plaže“ svi gledali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI