in ,

Katarina Grujić: Prošla sam kroz pakao, umalo sam izgubila bubreg


Foto: Instagram

Katarini Grujić pre tačno godinu dana život je visio o koncu kada je hitno završila u Zemunskoj bolnici zbog problema sa bubrezima.

Pevačica je tada ležala mesec dana u zdravstvenoj ustanovi jer je imala jaku infekciju, koja ju je umalo koštala bubrega.

Uz medicinsku negu 24 sata Kaća je uspela da se izvuče. Ona se danas prisetila perioda kada joj je bilo najteže u životu, pa je to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, prenosi Nova.

Foto: Instagram

“Podelila bih sa vama jednu važnu lekciju! Pre godinu dana primljena sam u Zemunsku bolnicu u teškom stanju zbog jake infekcije. Malo je reći da sam prošla kroz pakao, jer sam mogla da izgubim bubreg,“ piše ona.

„Dve nedelje borbe, užasno jake terapije, pomešana osećanja – od straga, preko ljutnje. Tada sam se sudarila sa suštinom životnih vrednosti i postavila zdravlje na vrh liste svojih prioriteta. Zahvalna sam za svaki novi dan, osmeh, radost. Čuvajte sebe i svoje najmilije”, poručila je Grujićeva.

„Svašta mi je prolazilo kroz glavu u tim momentima i shvatila sam ono što sam i ranije znala, samo nisam primenjivala – ne treba se opterećivati oko sitnica i gluposti, samo je bitno u životu da ste zdravi i srećni“, rekla je pevačica u septembru prošle godine.