Katarina Rebrača svoje ponašanje objašnjava neznanjem, krivicu prebacuje na majku???

Otkriveni su novi detalji u slučaju Katarine Rebrače, koja je prošle nedelje uhapšena zbog optužbi da je proneverila ogromnu svotu novca koji je bio prikupljen za obolele od raka dojke.

Kako upućeni izvor kaže za list Press, Katarina se trenutno brani time da nije znala da novac iz fonda ne može da koristi i u privatne svrhe, pa je za svoje potrebe kupovala haljine, nakit, cipele. Kako ona kaže, majka Sandrina Bogunović joj je rekla da to sme da uradi (?!?!?).

“Katarina je u poslednjim razgovorima sa inspektorima pokušala da se vadi na svoju pravnu neukost. Objašnjavala je da je mislila da pare iz fonda može da koristi kako hoće, pa i da troši na lične potrebe. Čak je u jednom trenutku rekla da joj je majka Sandrina Bogunović rekla da ništa ne brine i da može da slobodno raspolaže tim parama! – kaže sagovornik Pressa iz istrage. Prema njegovim rečima, Katarina pokušava da potrošnju para na lične potrebe opravda kao “troškove marketinga”.

Ona priznaje da je od para skupljenih za borbu protiv raka kupovala sebi haljine, cipele, minđuše, parfeme, da je plaćala najam džipa… Ali, ona objašnjava da je to radila zato što je to ulaganje u marketing jer, kako kaže, ne bi mogla da animira javnost za borbu protiv raka u starim krpama i polovnim kolima… Na primer, na pitanje zašto je parama iz fonda kupila minđuše od nekoliko stotina hiljada dinara, ona je odgovorila da je imala važno gostovanje na televiziji i da je morala da izgleda atraktivno” – prenosi sagovornik Pressa.

izvor: pressonline.rs

Povezane vesti

Back to Top