Katarina Šišmanović: Bila sam toliko mršava da to nije bilo zdravo

Voditeljka otkriva borbu sa zdravljem (foto: Instagram.com/katarina_sismanovic)

Katarina Šišmanović u nedavnom intervjuu govorila je o ozbiljnim zdravstvenim problemima sa kojima se suočavala nekoliko godina ranije.

Lepa brineta je nakon okončanja višegodišnje veze sa Goranom Stamenkovićem, rešila je da napusti voditeljski posao u emisji Sve za ljubav, a za časopis Hello je izjavila da je u jednom trenutku ozbiljno zapostavila svoje zdravlje. “Nekada nisam obraćala mnogo pažnje na zdraviju ishranu, ali je postojao jedan period kada sam mnogo smršala i kada sam počela da se osećam loše. Manjak kilograma je nezdrav, baš kao i višak, i dovodi do brojnih poremećaja u organizmu”, prizanla je Šišmanovićeva.

Kaže da je zdravom ishranom uspela da povrati kilograme (foto: Instagram.com/katarina_sismanovic)

Voditeljka dodaje i da je u jednom trenutku imala samo 52 kg, što na njenu visinu od 178 cm ‘nije bilo normalno’, ali je uspela da zdravom ishranom povrati kilograme. “Tada sam u svoju ishranu uključila jaja, crveno meso, divljač, morsku ribu, slaninu, kajmak, sir, maslinovo ulje, koštunjavo voće, i za dve i po godine uspela sam da se ugojim oko osam kilograma, a što je najznačajnije, zdravlje mi se drastično poboljšalo”, rekla je nekadašnja voditeljka i dodala: “Sada se osećam mnogo bolje, imam više energije. Na teži način sam saznala šta je pravilna ishrana za moj organizam i sada to i te kako poštujem”, izjavila je na kraju Katarina.

Povezane vesti

Back to Top