Prati nas

Extra

Kate Hudson uskoro izdaje album

Kate otkriva da već dugo želi da snimi labum (foto: NBC)

Kate otkriva da već dugo želi da snimi labum (foto: NBC)

Postoji li nešto što Kate Husdon ne može da uradi? Glumica je u utorak otkrila da osim glume i dizajniranja sportke odeće, planira da izda i album.

“Volela bih da snimim ploču”, rekla je ona u emisiji Jimmy Fellona. Hudsonovoj je muzika u krvi, zahvaljujući njenom ocu, muzičaru Bill Hudsonu, sa kojim doduše već dugo ne razgovara, a njena majka Goldie Hawn se pre glume bavila plesom. A Kate, koja se proslavila ulogom u filmu o muzičkoj industriji Almost famous, ima dvojicu sinova sa dvojicom rokera: Chrisom Robinsonom iz benda Black Crows i Matthewom Bellamyjem, frontmenom benda Muse.

Kaže da su pesme koje piše veoma depresivne (foto: Wenn)

Kaže da su pesme koje piše veoma depresivne (foto: Wenn)

Međutim, glumica ima neke strahove o karijeri pevačice. “Oduvek sam se bojala da nešto snimim, jer bih volela neke autentične pesme. Volim muziku koja se čini iskrena. Volim pop muziku. Ali kada ja pišem muziku ona je potpuno depresivna”, priznaje zvezda filma Deepwater horizon.

Ali, Kate neće dopustiti da je to pokoleba. “Želim da to uradim. Mislim da ču to učiniti iz inata samo da bih videla kako će ispasti. Što da ne? Tako se osećam”. rekla je ona Jimmyju i dodala: “Dovoljno sam stara da to više ne smeta. Muzika je moj život i moja prva ljubav”, kaže Hudsonova na kraju.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top