in

Ekstremna promena: Kate Hudson se ošišala na kratko!

View this post on Instagram

Super(massive) pretty #katehudson #pretty

A post shared by Kate Hudson (@__kate_hudson__) on

Duga plava kosa oduvek je bila zaštitni znak Kate Hudson, ali glumica je nedavno iznenadila sve, pokazavši novu frizuru.

Kate je skroz skratila svoju dugu kosu, što su njeni obožavaoci pozdravili. Razlog za njenu novu frizuru je uloga u filmu Sisters, u režiji pevačice Sie. Kate će u novom filmskom ostvarenju zaigrati pored četrnaestogodišnje Maddie Ziegler, koja se pojavljivala u nekoliko pevačicinih muzičkih spotova.

View this post on Instagram

We at it again 🙌 #DirtBikeRyders

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Nakon što je tridesetosmogodišnja glumica postavila fotografiju svoje nove frizure, fanovi su joj odmah pohvalili novi izgled: “Obrijana glava ti super stoji! Prelepa si!” pokomentarisao je jedan pratilac.

Ne sumnjamo da će Kate prijati održavanje kratke frizure za promenu, obzirom da kao majka dva dečaka nema toliko vremena za sređivanje. “Ništa nije važnije od vaše dece, ništa. Takođe, svaki roditelj će vam reći da je to nešto najteže što morate da uradite- da pazite na njih, jer je to jedina stvar koju stvarno možete da uprskate. Kako je to prioritet, vaš život postaje balansiranje porodice, dok sve ostalo ostaje sekundarna stvar” izjavila je ranije Kate.

Written by Tamara Stikic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Porodica Kardashian zabrinuta: Kanye West ide ka gojaznosti?

Ponovo posrnuo? Ben Affleck nakon završenog lečenja viđen da kupuje alkohol