Kate Middleton i princ William postali roditelji male princeze!

Ponosni roditelji pokazali su svoju novu mezimicu okupljenim novinarima (foto: Wenn)

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i Princ William postali su u subotu roditelji male princeze.

Ponosna majka je na svet donela devojčicu, novu princezu od Kembridža, koja će se pridružiti svom dvogodišnjem bratu Georgu u redu za titulu budućeg vladara Ujedinjenog Kraljevstva.

Malenu devojčicu, koja još uvek nema ime, ponosni roditelji pokazali su okupljenim novinarima odmah po izlasku iz bolnice, a na fotografijama Kate je prosto blistala u žutoj, cvetnoj haljini, sa vrlo malo šminke i bez trunke umora na licu.

Čestitke kraljevskom paru pristižu iz celog sveta (foto: Wenn)

Članovi porodica su princezu prvi put videli juče, a novopečeni ujak, Princ Harry, koji je na zadatku u Australiji, posle telefonskog razgovora sa bratom, poslao je poruku da je “malena apsolutno predivna i da jedva čeka da je upozna“. Kladioničari u međuvremenu nestrpljivo očekuju službenu objavu imena male princeze. U nedelju je Charlotte na prvom mestu omiljenih imena zamenila Alice, a još dobro stoje Olivia, Victoria i Elizabeth. Neki mediji mladom paru sugerišu da curicu nazovu Diana, po Williamovoj pokojnoj majci.

Uskoro se očekuje i objava imena male princeze (foto: Wenn)
Uskoro se očekuje i objava imena male princeze (foto: Wenn)

Danas će se u Londonu proslaviti rođenje bebe i to sa 103 pucnja iz topova, na londoskom Toweru i u Green parku.

Kraljevskom paru sa svih strana stižu čestitke povodom rođenja naslednice, a predstavnik za medije palate Kensington je izjavio: “ Vojvoda i vojvodkinja su neizmerno zahvalni svima na svim čestitkama koje su pristigle iz celog sveta. Puno im znači to što je toliko ljudi sa njima proslavilo rođenje njihove ćerke.“

Mi se, naravno, pridružujemo čestitkama.

Povezane vesti