Prati nas

Bizarno

Brat Meghan Markle postao beskućnik, evo šta ima da poruči sestri

Tom Markle mlađi, 53-godišnji polubrat Meghan Markle tvrdi da je ostao bez krova nad glavom i mnogih prilika zbog svog prezimena. Napao je Harryja i Meghan zbog dobrotvornog rada, ali nedostatka pomoći sopstvenoj porodici.

Tom tvrdi da je ostao bez posla i izgubio saradnike, a zbog svega je morao da se preseli nazad u majčin dom u Novom Meksiku, kako ne bi završio pod mostom.

“Beskućnik sam i mogao sam da sada budem pod mostom s natpisom na kartonu, proseći novac,” rekao je za The Sun, a se osvrnuo na život mlađe polusestre.

“To što se nalazi na kraljevskom pijedestalu i gleda šta se događa njenoj porodici… trebalo je da bude više humana prema nama,” smatra Tom, koji je otkrio i da nužno ne podržava odluku vojvode i vojvotkinje od Saseksa da napuste život na dvoru i presele se u Kanadu, ali da se na kraju sve svodi na „dvoje koji su zaljubljeni i žele da žive svoj život“.

“Mislim da je kraljevska titula jedno od najvećih mogućih dostignuća njenog života,” objasnio je Tom dodajući da je moguće i to da ne žele ničiju kontrolu nad životom, kao i da je možda i „Harry poželio više privatnosti stavljajući na prvo mesto brigu o svojoj porodici, a ne nametnute obaveze“.

Podsetimo, princ Harry i Meghan potvrdili su da ne nameravaju da se vraćaju na dvor otpustišvi svih 15 članova osoblja koji im je služio u Bakingemskoj palati. Samo će se eventualno dvoje od njih vratiti na posao u kraljevsku porodicu, dok će ostali dobiti otpremnine.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top