Katy Perry isprozivala Britney, ona joj odgovorila biblijskim citatom

(foto: Instagram/katyperry)

Ono što ovih dana inrtrigira javnost su sarkastične izjave Katy Perry, a tumače se kao napad na pevačicu Britney Spears.

Naime, ona je na dodeli Grammy nagrada intervjuisana na crvenom tepihu, i odgovarala na pitanja u vezi njene duže pauze između albuma. Novinar je dobio neočekivan odgovor: “To se zove briga o svom mentalnom zdravlju”, izjavila je Katy, a kada ju je Ryan Seacrest upitao kako je provela vreme prekida snimanja, rekla je: “Fantastično. I još uvek nisam obrijala glavu!” 

Potom je u još jednom razgovoru ponovo aludirala na nervni slom i brijanje glave, a fanovi pop zvezde Britney Spears su ovo shvatili kao prozivku na njen račun, s obzirom na to da je Spearsova pre par godina završila u psihijatrijskoj bolnici nakon čega je ušla u frizerski salon i sama obrijala glavu.

Međutim, Britney je podelila na Twitteru zanimljivu poruku, koja je najverovatnije upućena Perryjevoj, a poslužila se rečenicom iz Biblije, Jevanđelje po Luki: “Reči koje izlaze sa njenih usana pokazuju čime je ispunjeno njeno srce”

Fanovi su burno reagovali na uvrede pevačice Katty Pery, a videćemo kako će se razrešiti ova prozivka.

Povezane vesti

Back to Top