in

Katy Perry iznenadila stajlingom za upoznavanje Orlandove majke

Orlando Bloom sa majkom 2012. godine ( foto: wirelmage )
Orlando Bloom sa majkom 2012. godine ( foto: wirelmage )

Najnoviji par na svetskoj javnoj sceni su holivudski lepotan Orlando Bloom i pevačica Katy Perry, koji su započeli vezu u januaru ove godine,

Njih dvoje se ne odvajaju, skoro svugde su zajedno, a nedavno su se vratili sa romantičnog putovanja.

Ozbiljnost njihove veze potvrđuje i to da je nedavno Orlando svoju devojku Katy, predstavio svojoj majci  Sonii Constance Josephini. Lokacija za upoznavanje koji je glumac izabrao, bio je The Stag and Huntsman, tradicionalni pab u blizini njegovog rodnog sela.

„Šalili su se i smejali jako glasno, vidi se da su uživali,“ izjavio je izvor za magazin People, koji je takođe potvrdio da je Katy došla u Veliku Britaniju samo povodom okupljanja, tj. upoznavanja Orlandove majke.

S obzirom na to da je Katty Perry poznata po svojim neobičnim odevnim kombinacijama poput neobičnih kostima jarkih boja, ovoga puta iznenadila je sve jer se pojavila u sportskoj varijanti, trenerci, patikama, sa kačketom i tamnim naočarima kojima je između ostalog htela da se sakrije od paparaca i inkognito dođe do svog vozila.

Katy Perry ( foto: AKM-GSI )
Katy Perry ( foto: akm-gsi )

Za razliku od nje, Orlando se nije trudio da ostane anoniman, već je pored paparaca prošao smelo, takođe odeven u opuštenom stilu, beloj majici, sivim pantalonama i braon kožnim čizmama, sa vezanom maramom oko vrata.

Njih dvoje imaju po jedan brak iza sebe. Katy je bila u braku sa glumcem Russellom Brendom, dok je Bloom bio sa modelom i nekadašnjim Viktorijinim anđelom Mirandom Kerr sa kojom ima sina.