in

Katy Perry otkrila šta joj smeta kod Orlanda Blooma


✨?✨ @katyperry #katyperry #orlandobloom #korlando #love #loveintheair

Una foto publicada por Korlando (@katy_perry_and_orlando_bloom) el

Pevačica Katy Perry, koja je trenutno uživa u vezi sa glumcem Orlandom Bloomom, otkrila je šta je to što joj se ne dopada kod popularnog dečka.

Katy je priznala da joj teško pada to što Orlando živi u Malibuu jer ne može da se navikne na iscrpljujuću vožnju do tamo. „Moj dečko živi u Malibuu i kada mi kažu da se naviknem na to, ja sam u fazonu, ‘Da li me zezaš? Kakav je to život?'“, izjavila je ona za Women’s Wear Daily.

„Nema iznenadnih poseta i nikad se nisam navikla na Malibu jer je na pola puta do Santa Barbare, pa zato uvek odem u Santa Barbaru“, rekla je Katy i otkrila da je Bloom posetio mesto u kome je odrasla.

„Provodim dosta vremena tamo jer sam tamo odrasla. Odrasla sam u najsiromašnijem delu Santa Barbare. Zapravo, moj momak mi to nije verovao“, iskrena je bila pevačica.

Uprkos ovoj maloj prepreci, njih dvoje uživaju u ljubavi, a izvor blizak njima je za E! News izjavio da su već razgovarali o deci i braku. „Zaljubljeni su i srećniji nego ikada. Orlando bi voleo da se veri sa Katy do kraja godine“, rekao je on.