in , ,

Katy Perry poslala snažnu poruku spotom i pesmom ‘Rise’


I will still rise (foto: Screenshot)
I will still rise (foto: Screenshot)

Pre 3 nedelje smo bili u prilici da premijerno čujemo novu pesmu Katy Perry, koja je ujedno odabrana i da bude himna ovogodišnjih letnjih Olimpijskih igara u Riju, a Rise je, kako sama pevačica kaže, ono što nam je svima u ovom momentu potrebno.

„Godinama je ova pesma bila negde u meni i sada sam konačno uspela da je izbacim iz sebe. Nisam želela da bude na albumu, nego da je izdam samostalno, a ne postoji bolji momenat od ovog kada počinju Olimpijske igre. Ne treba zaboraviti ni trenutnu situaciju u kojoj je celom svetu potrebno da se ujedini“, izjavila je Katy aludirajući na sve češće terorističke napade koji bezmalo svakodnevno potresaju svetsku javnost.

Perryjeva nastavlja tradiciju ohrabrujućih pesama, poput Firework Roar, i još jedanput govori ono što je svima potrebno da čuju, a to je da nije gubitnik onaj koji padne, nego onaj koji ne ustane i ne nastavi da se bori za svoje snove i ideale.

Međutim, neće vas podići žmarci samo od teksta ove pesme, nego i od spota u kom Katy šalje snažnu poruku o životnim borbama koje uspeva da dobije, uprkos svim preprekama koje joj se nađu na putu.

Zato je ova pesma odličan način da počnete svoj dan. Ovaj i bilo koji drugi.