in ,

Katy Perry tvrdi da joj je nerođena ćerka pokazala srednji prst

Katy Perry je nedavno otkrila kako očekuje bebu sa svojim izabranikom, slavnim holivudskim glumcem Orlando Bloomom.

Ona je sada iz ginekološke ordinacije otkrila još detalja o trudnoći.

Buduća mama je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila urnebesni video snimak ultrazvuka koji je sve nasmejao do suza.

Naime, na snimku se vidi beba kako se pomera, a onda je nakon nekoliko sekundi pokazala srednji prst.

„Kad ti nerođena ćerka pokaže srednji prst iz maternice, znaš da si spreman za to,“ napisala je Katy, nakon čega su usledili urnebesni komentari njenih pratilaca.

View this post on Instagram

when your unborn daughter gives you a middle finger from the womb you know you’re in for it #happymothersdaytome😳

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Perry je nedavno znatiželjnim fanovima otkrila kako se ponaša i oseća u trudnoći tokom pandemije korona virusa i kućne izolacije u kojoj se trenutno nalazi.

„Nemam sa čime da je uporedim, jer sam prvi put u drugom stanju. Tako da, sve ide polako, dan za danom. Molim se da će sve biti u redu i nadam se da ću izgurati trudnoću bez bilo kakvih komplikacija,“ izjavila je Katy u emisiji The View, u koju se uključila.

Govoreći o pandemiji korona virusa i neizvesnosti koja očekuje ceo svet u budućnosti, Katy je otkrila da “uči da bude van kontrole”.

„Verujem da ceo svet prolazi kroz isto i oseća se isto. Za mene je ovo nešto potpuno novo, kao i za sve, tako da polako učim kako da se prepustim i da ne budem kontrol frik, kakav inače jesam, to je u ovom trenutku nemoguće,“ dodala je ona.