KBS: Taylor Lautner i Nina Dobrev u istim kostimima za Noć veštica

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on

Ryan Lochte je ove godine bio možda i najpopularniji kostim za Noć veštica, a dvoje glumaca su nam to tokom vikenda i pokazala.
  Plivač, koji je ove godine na Olimpijskim igrama sa kolegama iz američkog tima osvojim nekoliko medalja, a zatim se potpuno osramotio kada je izneo lažne tvrdnje da su ga brazilski policajci napali u Riju, da bi kao učesnik Plesa sa zvezdama ponovo doživeo novu dramu na snimanju kada su na njega zamalo nasrnuli gledaoci iz publike, ostao je upmaćen po zanimljivoj boji kose koju je predstavio na Igrama, kada je njegova izblajhana kosa zbog hemikalija u bazenu pozelenela.
  A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on
Taj njegov look poslužio je kao inspiracija Nini Dobrev i Taylor Lautneru za kostim za Noć veštica. Zvezda Vampirskih dnevnika se odlučila za Ryana bez majice, te je imala samo medalju oko vrata, ‘mišiće’. šorc i japanke kada je u subotu bila jedna od gošći na zabavi koju je priredila Katy Perry (koja je takođe imala nezaboravni kostim Hilary Clinton). Na fotografiji koju je objavila na Instagramu, Nina se našla u društvu još jednog Ryana i pored fotke je napisala: „Koliko Lochtea je previše Lochtea? Mi mislimo tri“.
 
A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on
Taylor se odlučio za naočare za plivaje i trenerku američkog nacionalnog tima kao kostom, uz izblajhanu kosu.

[poll id=“1039″]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI