Drama na snimanju DWTS: Protest protiv osramoćenog plivača

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Ryan sa partnerkom tokom izvođenja tačke (foto: ABC)

Olimpijski šampion Ryan Lochte, koji je nedavno bio glavna vest svetskih medija nakon skandala tokom Olimpijskih igara u Riju kada je lagao o napadu na američki plivački tim, novi je učesnik 23. sezone Plesa sa zvezdama. Sinoć je sa partnerkom Cheyl Burke isčekivao na pozornici rezultate glasanja žirija, kada je nastala prava drama.

Gledaoci u televizijskom prenosu nisu mogli da vide šta se dešavalo na sceni dok je Carrie Ann Inbala pokušavala da da ocenu paru, ali prisutni kažu da su iz prvog reda ustala dvojica muškaraca obučena u majice sa porukom protiv Lochtea i pokušala da ga napadnu. Na sreću, sprečilo ih je obezbeđenje koje je brzo reagovalo.

  Voditelj Tom Bergeron je odmah najavio reklamni blok, ali je nakon toga vidno ptresen Ryan rekao pred kamerama: „Dobro sam. Preplavila su me osećanja. Malo sam povređen. Došao sam ovde i hteo da uradim nešto što mi nije najprijatnije i to sam i odradio“. Sajt Enews prenosi da je ceo prvi red na snimanju nosio majice sa porukom protiv plivača i ustao kada se incident dogodio. Obezbeđenje ih je odmah isteralo sa snimanja uz zvizduke publike protiv njih, pružajući podršku šampionu. „Volimo te, Lochtie“, čulo se u studiju, a plivač i njegova partnerka su samo stajali nemi od šoka. Policija je nakon protesta uhapsila dvojicu muškaraca ispred CSB studija. U pitanju su 25-godišnji Barzeen Saroudi i 59-godišnji Sam Sotoodeh, protiv kojih je podignuta optužnica.

Nakon završetka snimanja, 32-godišnji plivač je za E!News rekao: „Teško je, mada prevazilazim to. Iskreno, odećam se kao da me je neko ščepao za srce i jednostavno ga pregazio“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI