Kćerka Willa i Jade Smith je novi ambasador Chanela

Willow Smith u Chanel brendu od glave do pete (Foto: GC)

Petnaestogodišnja pevačica, glumica i plesačica Willow Smith izbarana je za novog ambasadora prestižnog brenda Chanel.

Ona je jutros ponosno došla na reviju pomenutog brenda u Parizu i svim ‘nevernim Tomama’ objasnila svojom odevnom kombinacijom zašto je baš ona izabrana za ambasadora.

Chanel je sa razlogom odabrao baš nju (Foto: GC)

Willow je na reviju došla u pratnji svoje majke, glumice Jade Smith, koja je baš kao i ćerka zablistala u Chanel brendu.

jade i willow smith
Willow i Jade Smith zajedno u Parizu (Foto: GC)

Kćerka Will Smitha nije krila svoje zadovoljstvo što je izabrana za ambasadora i što će sarađivati sa dizajnerom Karlom Lagerfeldom. „Osećaj je fenomenalan dok sedim na svom mestu i posmatram svu tu odeću, jer u tom trenutku mogu da vidim dušu koja je u njoj. Osećam da je mnogo kreativnosti uneto u dizajn, pa želim da u brend ubacim i neku od svojih ideja i malo moje energije, jer osećam da mnogo toga danas dolazi iz omladine što je potrebno da se prikaže svetu“, rekla je ushićeno ona.

jade i willow smith REX
Kakva majka takva kćerka (Foto: REX)

Mlad Smithova se ovim priznanjem pridužila ‘staroj gardi’ Chanel ambasadora Lily Rose Depp, Kristen Stewart i Blake Lively.

One Response

  1. Svaka joj čast ali što se tiče njenog fizičkog izgleda…to ne mogu da komentarišem jer mnogo ružna,nema ni Ž od ženstvenosti u faci….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI